Széll Tamás a Bocuse d'Or szakácsversenyenLyon, 2013. január 30. A magyar csapat tagjai, Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje (b) és segítője, Garai Ádám egy hal- és egy húsételt készít a nem hivatalos szakácsvilágbajnokság, a Bocuse d’Or (Arany Bocuse) 14. versenyének döntőjében a franciaországi Lyonban 2013. január 30-án. MTI Fotó: Jókuti András

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás