Szekszárdi borvidék

Szekszárdi borvidék


Szekszárd, 2012. szeptember 17. Nemespenésszel belepett borospalackok fekszenek a bortrezorban Fekete Mihály borász Iván-völgyi pincészetében Szekszárdon 2012. szeptember 17-én. Szekszárd és a környező tizennégy település alkotja a szekszárdi borvidéket, ahol 2100 hektáron kékszőlőt, 450 hektáron fehérszőlőt termesztenek. MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás