Elindult a mintamenzaprogram BudapestenBudapest, 2013. január 11.
A mintamenzaprogram keretében főzik az ebédet a Junior Vendéglátó Zrt. 36-os üzemében, a főváros XX. kerületében, a Lázár utcában 2013. január 11-én, ahonnan több intézménybe is szállítanak ételt. A közétkeztetés teljes megújítását célul kitűző program során az egészséges, magyar alapanyagokat és a modern konyhatechnológiát részesítik előnyben, hogy az ételek minél nagyobb mértékben megőrizzék vitamin- és ásványianyag-tartalmukat. A kormány idén megemelte a közétkeztetésre fordítandó forrásokat: a tavalyi 68 ezer forintról 102 ezer forintra nőtt az éves fejenkénti keret.
MTI Fotó: Illyés Tibor

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás