Hidegburkoláshoz jól jön a lapszintező

lapszintező
Lapszintező

A csempe lerakásnak megvan a maga módszertana, de minden megoldás még fejleszthető valamilyen formában. Hiába a vízmértékkel való precíz kivitelezés, mert rá kellett jöjjenek a szakemberek, hogy a teljesen egyenletesen lefektetett lapok is képesek elmozdulni a ragasztó száradási ideje alatt. A lapszintező rendszerek kifejlesztésével és precíz alkalmazásával ez egyszerűen megelőzhető. Már egyre több helyen vetik be a TLS-PRO nagy ékes csempeszintezőket. Read More

Üveg szikla kültéri és beltéri felhasználása

Üveg szikla kültéri és beltéri felhasználása

Nemcsak kőből lehet kerítést készíteni, hanem egyéb típusú alapanyagokból is, amelyek önmagukban nemcsak nagyon szépek, de egyediek is. Ilyen megoldást kínál például az üveg szikla használata, ami felhasználását tekintve nagyon sokrétegű. Áttetsző tulajdonsága miatt nagyon jól megvilágítható bármilyen színű LED típusú fénnyel. A Gabion konténerei pillanatok alatt feltölthető a kívánt formájú üveg szikla darabokkal. Kültéren és beltéren egyaránt mutatós megoldást kínál.
Read More

Dilatációs profil betonba, betonépítményekbe egyaránt

Dilatációs profil betonba, betonépítményekbe egyaránt

Az építőipar napjainkban hihetetlen mértékben fejlődik, olyan technológiák és megoldások születnek időről-időre, amelyek megkönnyítik és forradalmasítják a munkavégzést. Padlózat létrehozásakor igen hatékonynak bizonyul a dilatációs profil betonba helyezése, ami számtalan előnnyel rendelkezik.

Az időjárás és a hőmérséklet állandó változásakor az anyag hol kitágul, hol összehúzódik, ez pedig a hosszú évek során nyomot hagy az ember alkotta építményekben.

Read More

Többféle méretben kapható a Hajdu villanybojler

Villany bojler
Villany bojler

Általában attól függ, hogy mire használják a bojlert, hogy mekkorára van szükség. A Hajdu villanybojler a legkisebb kiviteltől, az 5 literestől kezdve egészen a 200 literesig elérhető.

Weboldalunkra felkerült néhány táblázat, amelyek segítségével a laikusok is könnyen meghatározhatják, hogy a használattól függően, mekkora és milyen vízmelegítőre van szükség. A Hajdu villanybojler űrtartalmát a családtagok száma határozza meg, de a vásárlásnál arra is fontos figyelni, hogy a házban milyen az áramerősség, a víznyomás, a csatlakozás, éjszakai áram lehetőségei. Read More

Tudta, hogy a fűtéskorszerűsítéssel pénzt is lehet spórolni?

Modern, energiatakarékos családi ház
Modern, energiatakarékos családi ház

Hogyha felújításról van szó, akkor kezdetekben, mindenkinek az jut eszébe, hogy ez bizony hatalmas kiadást jelent. Ide kattintva elolvashatja, hogy hogyan lehet csökkenteni a fűtés költségeit fűtéskorszerűsítéssel: http://fulopepuletgepeszet.hu/futeskorszerusites/. Mert manapság már rendkívül modern megoldások léteznek, így a fűtéskorszerűsítés idővel meg fog térülni.

A legtöbb energiára egyértelműen a fűtéshez van szükség. Éppen ezért fontos az energiatakarékos kialakítás. A központi fűtés már önmagában nem egy olcsó dolog és ez jól látszik a számlákon. A gáz szintén hatékonynak számít, ám ebben az esetben is rendkívül magas összegeket kell kifizetni a hideg időszakban. Az elektromos áram sem ingyen fut a vezetékekben. A titok nyitját a különféle berendezések jelentik az épületeb belül és kívül. Mindenképp próbájunk meg olyat beszerezni, amelynek elenyésző az energiaigénye, viszont képes a szükséges hatásfokkal működni.

Read More

Betonkerítés a kártevők ellen

Minőségi kerítések
Minőségi kerítések

Az emberek gyakran választják ezt az anyagot, amikor a házukat körbe szeretnék vonni valamivel. A betonkerítés tisztántartását bárki elvégezheti, hiszen elegendő lemosni. Az árát tekintve igencsak kedvező, mivel olcsóbban juthat hozzá, mint a más anyagból előállított társaihoz.

Cégeket, vállalatokat és családi házakat előszeretettel barikádoznak el ezzel a termékkel. Gyors megoldásnak számít, mivel a lerakása rövid idő alatt történik. A betonkerítés időtálló, erős és természetesen esztétikus. Alapozást nem igényel.

Read More

A betonkerítés építésének alapszabályai

Betonkerítés

Maga szeretné felépíteni térválasztóját, vagy esetleg szakemberre bízná? A betonkerítés falazásánál is oda kell figyelni néhány alapszabályra.

Mivel egy előre színezett, és utólag nem vakolandó saluzókőről beszélünk, nem igényel különösebb szakmai tudást a megépítése, viszont mindenképp érdemes odafigyelni, hogy az elemek már az első sorban tökéletesen, egyenesen és vízszintesen legyenek lerakva, és akkor a későbbiekben a többi részt már nagyon könnyű hozzápászítani. Read More

A töretlen népszerűségnek örvendő trinát zománcfesték

Trinát zománcfesték

Az időjárás viszontagságai és a környezet káros hatásai előbb-utóbb nyomot hagynak a kül- és beltéri felületeken. A mi feladatunk, hogy otthonunk szépségét és igényességét megőrizzük, és ebben nagy segítségünkre van a trinát zománcfesték, amellyel egyaránt ápolhatjuk a fa- és fémfelületeket is.

Hihetetlenül pénztárcakímélő, hiszen hosszútávon megőrzi színét és fényét. Azoknak, akik élvezik az otthoni barkácsolást, és szívesen vállalják az ezermester szerepét, a festék kitűnő lehetőséget ad az önkifejezésre. Read More

Most a laminált padló olcsón kapható

Laminált padló olcsón

A lakások, irodák és egyéb közösségi helyiségek padlózata jellemzően hidegburkolat vagy valamilyen fa, esetleg fautánzat.

A laminált padló olcsón hozzáférhető és egyre népszerűbb burkolati rendszer. Sikerét a megbízható szigetelésen felül és a kiváló zajvédelmen keresztül, a gyors telepítésnek is köszönheti. Számtalan mintázattal kapható, így tulajdonképpen mindenki könnyen megtalálhatja a számára legoptimálisabb típust. Most a laminált padló olcsón kapható a domexszonyeg.hu webáruházban. Read More

Nagyon strapabíró a fém járórács

Fém járórács

A rácsok felhasználási területe igen bő, ezért számos olyan helyen alkalmazzák ezeket, ahol a megbízhatóság és a strapabírás mindennél többet számít.

Nincs ez másképp a fém járórács esetében sem, ami kialakítása, összetétele által roppant ellenálló, és több évtized után is biztonságos körülmények között látja el a feladatát. A fém járórács egy speciális anyagú, fő- és mellékbordából összeállított, személy- és adott esetben járműteher viselésére alkalmas sík test. Read More

Biztonságnövelés kerítés telepítésével

Kerítés betonból és kövekből
Kerítés betonból és kövekből

Abban az esetben, amikor valaki egy új lakásra tesz szert vagy a már meglévőről esik szó, igen fontos, hogy biztonságot nyújtson a lakók számára. Az ember számos dolgot tehet annak érdekében, hogy növelje eme tényezőt.

Egy strapabíró kerítés telepítése kiváló megoldást jelenthet, ami az elsődleges védelmi eszközök családjába tartozik. Napjainkban egyre többen alkalmazzák otthonaikban is a különféle vagyonvédelmi rendszereket, amelyek segítenek megóvni az ember magánterületét. Read More

Hitellel is eladó lakás Székesfehérvár területén

 

Eladó ház
Eladó ház

Az ingatlanpiac nem éli virágkorát. Nem csak hazánkra jellemző ez, hanem szélesebb körben is. Ennek ellenére az eladó lakás Székesfehérvár területén mégis vásárlókra talál. Hogy az anyagi terheken könnyítsünk, többfajta fizetési konstrukciót kínálunk az ingatlanokhoz.

Lakás előtakarékosságot is beszámítunk, szocpol kedvezményt és különféle futamidőre elosztott, kiszámítható kamatot. Emellett vannak rövidebb lejáratú hiteleink is, de természetesen minderről az adott ingatlan vonatkozásában tudunk beszélni. Ügyfeleinknek az eladó lakás Székesfehérvár viszonylatban az OTP bank hiteleit ajánljuk elsősorban, de természetesen más bankok felé is nyitottak vagyunk. Read More

Egy jó beruházás mindent megold

Nemes vakolatok
Nemes vakolatok

A jó idő a nyaralások és strandolás mellett a különböző munkálatok elvégzésére is tökéletes időszak. Ilyenkor sokkal hatékonyabban végezhetjük el a felújítási és tatarozási munkákat is. Az eső és a fagy tönkretenné a tökéletes munkát, amit kis előrelátással könnyedén kivédhetünk. A nyaralás megtervezése mellett szánjon egy kis időt a felújítási munkák tervezésére is. A hőszigetelés például a nyári melegben is jól jön, hiszen nem csak attól óvhatjuk meg a falakat, hogy lehűljenek. Egy jól megválasztott hőszigetelő rendszer a túlhevüléstől is hatékonyan véd. Ha szeretné, hogy lakása kívülről és belülről is pompázzon, akkor mindenképpen érdemes webáruházunk kínálatát megtekintenie.

Read More

Homlokzatszigetelés polisztirol hőszigetelő rendszerrel

Homlokzat felújítás polisztirol segítségével
Homlokzat felújítás polisztirol segítségével

A lakások és családi házak elsődleges szigetelés felülete a homlokzat, ami ráadásul a legjobban  látható felület is egyben. A homlokzat szigetelése nem csak funkcionalitásában kell megfelelő legyen, a jól szigeteltség mellett eleget kell tegyen az esztétikumnak is.  Éppen ezen összetett és rendkívüli elvárások miatt fontos, hogy olyan polisztirol hőszigetelő rendszert válasszunk, ami minden téren igényünknek megfelel. Ezért nem is csoda hogy a GRAS Építési vállalkozó és építőanyag kereskedő Kft. a http://gras.hu oldalon is odafigyelt arra, hogy széles kínálatot biztosítson vásárlóinak. Read More

Miért kell figyelmet szánnunk a jó franciaágy és kanapé kiválasztására

Kihúzható fehér bőr kanapé
Kihúzható fehér bőr kanapé

Az emberek az utóbbi években elhanyagolják az alvást, figyelmen kívül hagyják annak fontosságát. Pedig az alvás pihentető, regeneráló hatású, egy jó alvás kitisztítja az elmét, frissíti a testet.  Az emberek különféle alvásstílussal rendelkeznek, ami sok esetben nehezen összehangolható pároknál is, vagy esetleg idővel változik. Van, aki hatalmas terpeszben alszik, van, aki újszülött pózban, van, aki keresztben, van, aki kifli formában, van, aki horkol, van, aki piheg – a lényeg, hogy egy hatalmas és kényelmes franciaágyon mindezek a szokások elviselhetőbbé válnak, mint egy olyan kétszemélyes ágyon, ami nem elég széles, nem elég kényelmes, nem elég stabil. Senki nem tud úgy jól aludni, hogy a társa alvóhelyzetét kell felvennie ahhoz, hogy ne csússzon le az ágyról. Read More

Egy mutatós gyerekbútor a gyerekszobába varázsolja a mesék birodalmát

Egy csodálatos gyerekszoba
Egy csodálatos gyerekszoba

Mint szülő, az embernek kötelessége arra törekedni, hogy gyermekének a lehető legszebb gyerekkora legyen. Ez már a gyerekszoba kialakításakor megkezdődik, hiszen minden anya igyekszik barátságossá, hangulatossá varázsolni azt, már az első perctől kezdve. Hiszen nem mindegy, hogy unott színekkel teli szobában éli le gyermeke élete első évtizedeit, vagy sokkal mutatósabb környezetben fejlődhet, tanulhat, fantáziálgathat. Read More

Babzsákfotel áruház – ahol a jó cuccok laknak

Babzsákfotelt mindenkinek!
Babzsákfotelt mindenkinek!

A babzsákfotelről mindenkinek az jut eszébe mennyire mókás is lehet otthon birtokolni egy szép darabot. A kérdés csupán az, hogy melyik legyen az a szép darab, mert egy babszákfotelre bizony csakis az esztétikai élmény varázsával lehet ránézni.

Aki mégis úgy érzi, nehezen tud dönteni, kedvcsinálónak vegyük át milyen termékek találhatók babszákfotel áruházunkban.

Gondolta volna, hogy a babzsák egy olyan életérzést fejez ki, amit lehet, hogy ebben az életben nem mindenki fog megtapasztalni? Főleg, ha nem lesz olyan merész és bátor, hogy beruházzon egy babzsákba.

A babzsákfotel áruház különféle termékeket kínál, alapjában nincs olyan korosztály, nincs olyan szépérzet, nincs olyan forma, nincs olyan kívánság, amit ne tudnánk teljesíteni. Read More

Egyedi bútorok – egyedi életkörülmények

Konyhabútor - különleges egyedi bútor látványterv
Konyhabútor – különleges egyedi bútor

Életterünkhöz, intim szféránkhoz, komfortunkhoz szervesen hozzátartoznak a bútorok. Lakásunk lehet kicsi, több száz négyzetméteres, abban mindenki igazat adhat, hogy a megfelelő bútorzat az, ami visszaadja a benne élők stílusát. A bútor nem csak lakásunkat, hanem bennünket is jellemez.

A hatalmas, supermarketek módjára megjelenő bútoráruházak kínálta olcsó, összerakható instant bútorok könnyen lenyomják az egyedi bútorok adta időtállóságot és minőséget. Hisz, ha egy asztalost megkérdeznénk ugyanarra a bútorra nyílván jóval magasabb árat mondana. Ám azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az egyedi bútor minőségben, összeszerelésben, anyagában egyáltalán nem egy kategória az összerakható, könnyű anyagból készült bútorokkal.

Tudjuk, halljuk válság van, még igen hosszú az út, míg kimászunk belőle, s addig egész biztosan sokan az olcsó bútorokat választják, ha a szükség úgy hozza, ám nem árt azt is figyelembe venni, hogy míg az olcsó bútorzatot egy generáció során többször cserélni kell, addig az egyedi bútorok időtállóak. Read More

A beltéri ajtó típusairól

Beltéri ajtó

Manapság már számtalan termék közül választhatunk, s ez alól a tény alól nem képeznek kivételt a beltéri ajtók sem, amelyek valljuk be őszintén, óriási szerepet töltenek be a hétköznapjaink során. Ha el szeretnénk zárni magunktól a külvilágot, magunkra csukjuk a beltéri ajtót, s ez nap mint nap meg is történik. Éppen ezért kivételesen fontos, hogy a beltéri ajtók minőségiek legyenek, manapság azonban már nem egyszerű választani közülük, ugyanis számtalan modellt találhatunk a piacon.

Emiatt fontos megfogadnunk néhány jó tanácsot a beltéri ajtók vásárlása kapcsán. Amennyiben minőségi alapanyagokból szeretnénk elkészíttetni az ajtóinkat érdemes mindenképpen olyan anyagokat választanunk, amelyek nem csak a luxus szempontjából elégítik ki a tulajdonost, hanem a praktikusságot tekintve is. Tehát a minőségi anyaghasználat nem jelent minden esetben sérthetetlenséget, s ezt fontos szem előtt tartanunk.

Read More

Energiaellátás napelemekből?

Igen, ez valóban megvalósítható, sőt a jövőnk szempontjából mindenképp érdemes figyelembe vegyünk a napelemek használatát, mint egy fontos tényezőt. Számos tényezőtől függ az, hogy napelem segítségével mennyi ideig tudunk energiát biztosítani egy bizonyos helyiségnek. A napelemek a Napból származó fény segítségével működnek, valamint szolgáltatják az energiaellátást. A teljesítménye pedig függ természetesen a fényerő intenzitásától, valamint ennek a beesési szögétől és nem utolsó sorban a napelemre csatolt terheléstől. Ezek közül két paramétert tudunk módosítani, a fényerősséget értelemszerűen nem. Szinte egész napos energiaellátást érhetünk el, amennyiben megfelelően állítjuk be a szerkezetünket.

Read More

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás