Eladó ház Budapest festői utcáiban

eladó ház Budapest
Eladó ház Budapest

Az internetes oldalaknak köszönhetően egyszerűen megtalálhatja az álmai otthonát. Az ingatlanok.hu honlap hatalmas segítséget nyújthat a vásárlásban. Óriási kínálatban van jelen eladó ház Budapest városában. Amennyiben szeretne felköltözni a fővárosba, mihamarabb intézkedjen! Az lakóépületek sokféle méretben, kialakításban, illetve árkategóriában kaphatóak. Read More

Pezsgő az igényekhez mérten

Pezsgő
Pezsgő

Minél drágább, annál jobb minőségű! Ez sok termék esetében nem igaz, viszont a drága pezsgő általában azért kerül olyan sokba, mert valóban prémiumkategóriáról van szó. Az íz-világot nagymértékben meghatározza az adott szőlőfajta és az alkalmazott technológia, amivel készül. Európában rengeteg nívós márka képviselteti magát.

Hazánkban is számos világhírű borvidék található, ami ideális ezen ital előállításának a céljából. Ez arra enged következtetni, hogy az ismertebb hazai márkákkal sem fogunk mellényúlni, hogyha valamilyen különleges alkalomhoz illő pezsgőt keresünk.

Read More

A szauna is lehet veszélyes

Veszélyes a szauna?
Veszélyes a szauna?

Hiba lenne azt gondolni, hogy a természetes készítményeknek vagy bizonyos egészségre kedvező hatást gyakorló tevékenységeknek nincsenek mellékhatásai. A vegyszermentes, tisztán növényi alapanyagokból előállított termékeknek, sőt, még a szauna használatának is lehetnek előre nem várt kedvezőtlen hatásai, amelyekkel jó tisztában lenni, a kellemetlen meglepetések elkerülése végett.

A szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek nem ajánlott a finn szauna áldásos hatásait igénybe venni, mivel a túlságosan magas hőmérséklet és páratartalom a keringés összeomlásához is vezethet.

Read More

Általában pozitív a könnyűszerkezetes ház vélemény

Kulcsrakész házak

Egy ház felépítése manapság már nagyon sokféle módon történhet, a különféle technológiáknak és építőanyagoknak köszönhetően. Sokféle könnyűszerkezetes ház vélemény létezik, amikből találni jócskán az internet berkein belül.

Jól látszik, hogy a téma megosztja az embereket, mert van, aki a hagyományos módszerre esküszik, míg más nyitott az új dolgokra. A könnyűszerkezetes ház vélemény legyen bármilyen, az biztos, hogy a végeredmény minden esetben tökéletes, ami a precíz kivitelezésnek köszönhető.

Read More

Nyugdíjkalkulátorral kiszámolhatja mennyi nyugdíjra számíthat.

Előnyös a nyugdíjbiztosítás

Átdolgozzuk az egész életünket, de mi lesz, amikor eljön a nyugdíjazás ideje? Sokan nem tudják, hogy mennyi pénzre számíthatnak idősebb korukban, de itt most megnézheti mennyi az annyi. Bizony ezzel az eredménnyel gyakran nincsenek megelégedve az emberek, mert esetlenként a fizetésüknek csak a töredéke jelenik meg.

Ezt különböző módszerekkel még meg lehet növelni, hogyha nem túl késő. Érdemes róla időben gondoskodni, mert nehézkessé fog válni a megélhetés idős korban. Valószínűleg akkor sem szeretnénk megválni az autónktól, az utazásokat sem kéne hanyagolni. Elég szomorú, amikor nyugdíjazás után úgy érzi magát az ember, mintha be lenne zárva egy burokba. Rengeteg a szabadideje, mégsem tud vele mit kezdeni anyagi gondokból kifolyólag, amiknek a fő részét az alacsony nyugdíj jelenti. A gyermekink is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy számítanak a támogatásunkra, nem beszélve az unokáinkról.

Read More

Mi a különbség a TB és a magán egészségbiztosítás között?

Mennyit és ér az egészségünk?

Ahhoz, hogy egy állam működőképes legyen, szükség van arra, hogy az állampolgárok részt vállaljanak az adójukkal a fenntartásában. Az állami iskolák, intézetek, kórházak, hivatalok így tudnak fennmaradni és így valósítható meg az is, hogy amikor valaki munkaképtelen, akkor is részesülhessen például egészségügyi ellátásban. Az adókról bővebben is lehet tájékozódni, hiszen minden állampolgárnak joga van tudni, hogy mire fordítják a pénzét.

A társadalombiztosítás tehát egyfajta védelmet nyújt az állampolgároknak, hogyha rendszeresen fizetik az amúgy kötelező biztosítást, akkor egy nem várt probléma esetén is legyen valamilyen megélhetési lehetőségük. Vannak azonban olyan szolgáltatások, amelyekre ezek az összegek nem terjednek ki. A hivatalos oldalakon erről bővebben lehet informálódni, de egy azért megemlítünk, az egészségügy terén például csak az állami kórházakra vonatkoznak. Ez természetesen nem egy jelentéktelen dolog, hiszen ennek hiányában pár napkórházi kezelés akár több százezer Forintba is belekerülhet, de sajnos nem bizonyul minden esetben elegendőnek. Read More

A vízhiányos bőr orvoslása megoldható

Vízhiányos bőr kezelés

A napi két-három liter folyadék elfogyasztása nagyon fontos, viszont sokan mégsem tartják ezt be, ilyen vagy olyan oknál fogva. Ennek, illetve a nem megfelelő kozmetikai termékek használatának betudható a vízhiányos bőr.

Azonban a shea vaj hozzáadásával előállított krém azonnal felszívódik és ellátja a bőrt a szükséges tápanyagokkal. Ilyen terméket vásárolhat a karite.hu webáruházból, ahol bőségesen megtalálhatóak az Institut Karité Paris kiváló színvonalú készítményei. Read More

Velencei tó kerékpár bérlés a kellemes körúthoz

A kerékpárbérlés remek lehetőség

Ha kirándulni indul a Velencei-tó körül, akkor valószínű, hogy nem szeretne sokat gyalogolni, de azért mindenhová autózni sem szeretve, borsos parkoló díjakat kipengetve. Így marad a biciklizés lehetősége. Kedvező árakkal várja az Agárdi Kerékpár KFT a Velencei tó kerékpár bérlés tekintetében. Náluk több típusú bicikli közül is válogathat, ugyanakkor akár néhány órára, de egy hétre is kibérelheti a kiszemelt kétkerekűt. 2 órára csak 800 forintba kerül egy biciklibérlés, de a napidíj a maga 1900 forintjával sem magas.

Ha hétvégére van betervezve a Velencei tó kerékpár bérlés, akkor vegye figyelembe, hogy a szombati és vasárnapi napokra csak egész napra vehető igénybe ez a szolgáltatás. Szombaton 8 és 12 óra között lehet kivenni a biciklit, vasárnap pedig 9-től 10-ig van lehetősége erre. Ha kisgyermekkel érkezik, akkor olyan kerékpárt is kérhet, amelyen van gyerekülés, így a kicsi sem marad ki a jóból.

Read More

Milyen minőségi szolgáltatásai vannak egy könyvelőirodának?

konyvelo
Egy elfoglalt könyvelő

Mindig felmerül a kérdés, mitől válik jóvá és sikeressé, megbecsültté és elismerté egy könyvelőiroda. Elsősorban a szolgáltatások milyenségén és a rutinon alapszik, de természetesen mint vállalkozó is érdemes tisztában lenni azzal, mik is az általános szolgáltatások egy könyvelőirodánál.

A cégek működésének hatékonysága miatt a cégtulajdonosok rendszerint könyvelőt alkalmaznak, vagy szerződésben állnak egy könyvelőirodával. A cég adminisztrációs feladatköreit jó, ha egy kézbe adjuk át, hiszen akkor nem kell több megbízó féllel egyeztetni, kisebb a tévedés veszélye, valamint sokkal átláthatóbbá válik az egész rendszer. Ezért érdemes elsősorban olyan könyvelői irodát választani, ahol az alkalmazottak rutinosak, tapasztaltak és kellő szakértelemmel rendelkeznek, hogy A-tól Z-ig mindent elvégezhessenek. Read More

A független biztosítási alkusz: riskonline.hu

riskonline.hu
riskonline.hu

Értékeink védelme minden téren elsőrendű kell legyen. Általában az emberek az élet minden szegmensében próbálják úgy alakítani életüket, hogy minden vagyontárgyukat, életüket biztonságba tudhassák. Ennek egyik kézenfekvő megoldása, hogy biztosítást kötünk. Biztosítást kötünk minden téren. Akárcsak az olyan biztosítások, amelyek kötelezők, mint az autós kötelező biztosítás, lakásunkra köthetünk különféle szinten biztosítást, utazásainkra köthetünk biztosítást, életünkre, autónkra a kötelező mellett Casco biztosítást is köthetünk. Egyszóval nem lehetünk elég elővigyázatosak, érdemes értékeinket minden szinten védeni.  Igen ám, de a különféle biztosítók ajánlatai között, még a járatosabbaknak is nehéz eligazodni, ezért tökéletes megoldás, ha olyan független forrásból tájékozódunk, mint a riskonline.hu. Read More

Nyaralás előtt segít az utasbiztosítás kalkulátor a számolásban

Utasbiztosítás kalkulátor

A nyaralás tervezése egy pontos költségvetés elkészítésével kezdődik. Minden apró összeget bele kell számolni az üdülés végösszegébe. Az utasbiztosítás kalkulátor használatával megtudhatjuk a biztosítási szolgáltatás költségét anélkül, hogy azt megkötöttük volna. Az egészségre és a poggyászokra köthető szolgáltatás általában különböző áron igényelhető.

Az online utazási oldalakon fellelhető utasbiztosítás kalkulátor, mely segítségével pontosíthatjuk a költségvetésünket. Read More

Kötelező biztosítás – finishben vagyunk

Kötelező biztosítás váltás – utolsó 100 méter

Valóban elmondhatjuk, hogy beléptünk az utolsó 100 méterre, ami a kötelező biztosítás kampányt illeti, néhány nap és díjat hirdetnek a biztosítók. Az, hogy az autósok mennyire vannak tisztában a változásokkal még a jövő kérdése, ami az éles váltási időszakban derül ki, ám annyi biztos, sokkal kevesebben váltanak biztosítót, mint az elmúlt években.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének előrejelzései alapján kevesebb, mint 500 ezer autós fog most az év végi kampányban biztosítót váltani.

Az október 30-án meghirdetésre kerülő kötelező biztosítás díjak előreláthatólag csupán 4-5 százalékkal csökkentik a kgfb váltás költségeit. Ellenben az autósok várakozásaival, akik úgy vélik, idén már nem csökkennek tovább a díjak. Read More

Az utasbiztosítás online egy nagyszerű lehetőség mindannyiunk számára!

Utasbiztosítás online

Nagyon sok online lehetőséggel találkozunk az utóbbi időben, így nem kell elcsodálkoznunk az utasbiztosítás online megkötésén sem. Mindenki csak szalad és az utolsó percben vesszük észre, hogy a legfontosabb lépéseket nem tettük meg utazás előtt. Az utasbiztosítás online egy nagyszerű lehetőség, mert egy pillanat alatt kész fölösleges sorban állás és utazgatás nélkül. Ez természetesen még nem mindegy, mert nagyszerű nyereményekre is szert tehetünk csak azzal, hogy megkötjük biztosításainkat amelyek segítségével nyugodt szívvel utazhatunk bárhol a világban. Read More

Utasbiztosítás a Google Play-ben

Utasbiztosítás a Google Playben
Utasbiztosítás a Google Playben

Megszokhattuk már, hogy szinte mindent el tudunk intézni telefonunk segítségével, ha kell internetezünk, ha kell bankolunk, épp játszunk, rádiót hallgatunk vagy időjárást figyelünk. A mobilos szolgáltatások bővülése olyan kényelmi és komfortos funkciókat ad a kezünkbe, amitől a 21. század embere élete csak könnyebb lehet.

Nemrégiben a K and H biztosító bővítette szolgáltatását utasbiztosítás téren azzal, hogy mobil alkalmazást fejlesztett ki, amin keresztül egyszerűen és könnyen utazás előtt megköthetjük utasbiztosításunkat.

Az alkalmazás Android 2.1-es mobilokon érhető el és közvetlenül a Google Play áruházon keresztül letölthető. Az alkalmazás előnye, hogy azok is sikerrel használhatják, akik nem a biztosítónál kötöttek utasbiztosítást, mert számtalan egyéb lehetőséget is biztosít. Read More

Marad a baleseti adó a kötelező biztosításban

Kötelező biztosítás

Mint ismeretes 2012 januárja óta a kötelező biztosítás 30 százalékának megfelelő összeget baleseti adóként kell befizetnie az autósoknak. A baleseti adót a biztosítók a kötelező biztosítással együtt szedik be, úgy, hogy a beérkező díjakból először az állam felé a baleseti adót fizetik be, s csak a maradék összeg kerül be a kötelező biztosítás díjába. Mivel a kétféle díj követése elég nehézkesen indult, így számtalan autós maradt hajszál híján, vagy épp a valóságban is kötelező biztosítás nélkül.

Az Országgyűlés július 9-én elfogadta a biztosítási adó bevezetéséről szóló, 2013 januárjában bevezetésre kerülő újabb adóterhet. A kötelező biztosításra nézve ez 30 százalékos terhet jelent. Itt annyi a különbség, hogy ezt az adót nem az adóalany fizeti az állam felé, hanem a biztosító társaságok.

Ez javában elbizonytalaníthatja az évek óta csökkenő díjakkal operáló kötelező biztosítást áruló biztosítók helyzetét, hisz egy újabb adóteher szinte törvényszerűen díjnövekedést hozhat maga után. Read More

Lakásbiztosítás, hogy biztonságban tudhassa otthonát

Lakásbiztosítás

A lakásunk az a hely számunkra, ahol minden féltett kincsünket és emlékünket őrizzük, így nyilvánvalóan azt biztonságban szeretnénk tudni, ennek ellenére mégis a társadalom jó része mellőzi a lakásbiztosítások kötését. Az adott kár bekövetkeztekor gondolja meg magát, mikor az már késő és a költségek az egekig rúgnak. Manapság már a lakásbiztosítás kötés nem igényel órákat, hisz akár online is könnyedén és gyorsan megkötheti, akár percek alatt. Rendelkezésére áll a lakásbiztosítás kalkulátor, mely a kért adatok pontos megadása után pillanatokon belül képet ad az összes lakásbiztosító díjajánlatáról, így biztosan az Önnek legmegfelelőbb szerződét választhatja. Read More

Időjárás biztosítás a Generali Biztosítótól

 

Lakásbiztosítás
Lakásbiztosítás

Talán egyáltalán nem meglepő a Generali Biztosítótól, ha gondol ránk az időjárás szeszélyességének függvényében. Sajnos hazánkban, akár télen, akár nyáron egyre másra jelennek meg az olyan szélsőséges időjárási viszonyok, amelyek mind otthonunkat, mind testi épségünket, vagyontárgyainkat veszélyeztetik. Télen a fagytól, havazástól kell tartanunk, tavasztól, őszig pedig a heves esőzésektől, viharoktól, jégkároktól, villámcsapásoktól, a hőségtől. Nem csoda, ha a biztosítók a lakásbiztosítás mellé köthető kiegészítő biztosításokat kiemelten kezelik.

A Biztosító egy általa speciálisan meghatározott naptári időszakba helyezi a lakásbiztosítás kiegészítéseként köthet időjárás biztosítást. Mégpedig a 2012. évi 06.01-08.20 közötti időszakot jelöli meg, ami a szerződő által megjelölt egyszeri 7, vagy 14 napos egybefüggő időintervallumra vonatkozik. Read More

Mi a közös a casco kalkulátor és a casco biztosítás kapcsán?

CASCO

Aki még nem használta a CASCO kalkulátor szolgáltatást, annak még nagyon furcsa lehet a CASCO kalkulátor fogalma is. Azoknak szeretnénk ezzel az írással segíteni, akik igénybe kívánják venni a modern technológia által nyújtott lehetőségeket, de nem értenek hozzá, így szívesen tájékozódnának előtte.

A CASCO kalkulátor valójában arra szolgál, hogy mi az otthonunkból, a székünkből ülve kényelmesen válogathassunk a biztosítók ajánlatai között. A kalkulátor egy program, melynek segítségével ezt a nap 24 órájában meg is tehetjük. Azt fontos tudnunk erről a rendszerről, hogy nem csak a CASCO biztosítások összehasonlítását végezhetjük el vele, hanem akár meg is köthetjük azt a CASCO biztosítást, melyet kiválasztottunk. Read More

Segítségül a biztosítás kalkulátor!

Biztosítás kalkulátor

Napjainkban most már kijelenthető, hogy nélkülözhetetlen a számítógép használata, ez által az internetes hozzáférés, hisz nemcsak könnyebbé és világossá válnak előttünk a dolgok, hanem ez által időt és pénzt is spórolhatunk.

Ennek segítségéül szolgál a biztosítás kalkulátor is. A statisztikai adatok szerint most már a biztosításkötések 65%-a neten történik.  A biztosítás kalkulátor több téren is segítséget nyújt, mint a lakásbiztosítás kalkulátor, az utasbiztosítás kalkulátor, kockázati életbiztosítás kalkulátor vagy a CASCO kalkulátor. Az emberek számára most már világossá vált, hogy miért is ne könnyebbíthetnék meg napjaikat, és az Read More

Casco kalkulátor, milyen fedezetekre kalkulálunk?

Biztosítás CASCO kalkulátorral

Akár hosszú út során, akár a minden napok használatai során, akár egy rövidebb úton is könnyen megsérülhet az autónk. Egy ütközésnek a bekövetkezte nem is annyira percek, sokkal inkább pillanatok függvénye. S, még, ha nem is jár személyi sérüléssel a baleset, akkor is megrázó lehet az összetört gépjármű látványa. A casco kalkulátor használata után könnyen rájöhetünk, hogy egy teljes körű, minden kockázati eseményt lefedő casco biztosítás nem is olyan olcsó. Nem olcsó azért sem, mert manapság egyre gyakoribbak a balesetek.

Nehéz lenne megmondani, hogy mikor érdemes casco biztosítást kötni, ám minden esetben valamivel olcsóbb lehet, ha a casco biztosítás kalkulátort használjuk. Read More

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás