Mi alapján érdemes összeállítani egy esküvői vacsora menüsorát?

esküvői vacsora menüsor
Esküvői vacsora menüsor

Az esküvő szervezésének rendkívül fontos része az ételsor összeállítása és célszerű, ha sokféle fogást tartalmaz, mert nem lehet mindenki egyéni igényeinek megfelelni, ezért törekednünk kell arra, hogy azért minden vendég találjon a felszolgált ételek között olyat, ami igazán a fogára való. Nem mindig egyszerű feladat ennyi ember számára összeállítani egy jó esküvői vacsora menüsort. Vannak igazán kiváló szakemberek, akik mindenben segítenek nekünk, mint például a Fenyőharaszt Kastélyszálló munkatársai, akik igény szerint a teljes esküvőszervezést elvállalják, amibe természetesen beletartozik a menüsor összeállítása is.

Amennyiben nem volna semmilyen ötletük az ételek tekintetében, bátran rájuk bízhatják a menüsor összetételének megoldását. Tapasztalt szakemberekről van szó, akik eddig már több mint 900 esküvőt megszerveztek. A vendégváró falatok jelentik az először felszolgált finomságokat, aminek tartalmát tanácsos annak függvényében összeállítani, hogy mennyi idő telik el a meghívottak érkezésétől a vacsora kezdetéig.

A pogácsa és egyéb sós sütemények mindig ott vannak a tálcán, de az esküvői vendégváró ennél sokkal több ínyencséget is tartalmaz. Ilyenek a különböző szendvicsek, fasírtgolyók, sajtgolyók, mozzarella golyók, de igen kedvelt a magyaros vegyestál is. Ez füstölt parasztsonkát, főtt, füstölt tarjarózsákat, kolbászkarikákat, körözöttet, csípős paprikás szalámi szeleteket tartalmaz. A szertartás és a szabad tevékenységeket követi az ünnepi vacsora, ami előétellel kezdődik, aminek összetételére szintén találunk kitűnő javaslatokat az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon.

Majd a levesek, a fő fogás kerül felszolgálásra és a vacsora fénypontja nem más, mint a csodálatosan szép és ízletes menyasszonyi torta. A fergeteges mulatozás csak ezt követően veszi kezdetét. Azzal is számolni kell, hogy a szórakozásban, táncban megéheznek a vendégek, ezért éjfél vagy reggel felé egy kis energia utánpótlást ajánlott felszolgálni. Ez lehet töltött káposzta, virsli, pörkölt, frissen sült kolbász, sajtpult vagy magyaros hidegtál.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás